ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21-27/12/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή εβδομάδα.

Την ημέρα που το σκοτάδι έρχεται πιο γρήγορα, από οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου, γίνεται η σύνοδος των δύο μεγάλων πλανητών του ηλιακού συστήματος, του Κρόνου και του Δία.

Είναι σαν να μας επιτρέπουν να τους δούμε. Εμφανίζονται ως ένα υπέρλαμπρο αστέρι. Φέρνουν μαζί τους τόση σοφία …

Το άστρο της Βηθλεέμ οδήγησε τους ανθρώπους στο Μεσσία, Αυτός μας δίδαξε την αγάπη και το μοίρασμα.

Το άστρο της Βηθλεέμ δε μας οδήγησε στον παράδεισο, άλλα όπως είπε και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος “πρέπει να αναζητήσουμε το άστρο αυτό μέσα στα βάθη της ψυχής μας”. Μετά απ’ την γέννηση του Μεσσία ο κόσμος μας δεν είναι πια ο ίδιος.

 Αυτό που θα μας οδηγήσει στον “παράδεισο” το βρίσκει κανείς μέσα του. Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά  πλασμένος, το ανακαλύπτουμε περνώντας δοκιμασίες,   διχασμένοι ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Κάθε Χριστούγεννα ανανεώνετε η πίστη μας στην δύναμη της αγάπης.

ΚΡΙΟΣ.   Μέσα στην περίοδο των γιορτών, εσείς είστε εστιασμένοι στο πως θα πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Έχετε πολλές ευκαιρίες από δω και στο εξής να αναμιχθείτε με τα κοινά, η κοινωνική ζωή θα σας προσφέρει πολλά αλλά κι εσείς πρέπει να δείξετε κατά πόσον είστε σε θέση να υλοποιήσετε τις ιδέες σας και να γίνετε σεβαστοί από τους ομοϊδεάτες. Ξαφνικές ιδέες και προτάσεις για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα συζητηθούν ακόμα και ανήμερα των Χριστουγέννων για εσάς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο.

Το δεύτερο δεκαήμερο απαλλαγμένο από πολλές έγνοιες και πιέσεις μπορεί να χαρεί τις γιορτινές μέρες μαζί με ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να ανταλλάξει ιδέες και να κατανοήσει τις απόψεις και τους στόχους των άλλων. Είστε αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Ο έρωτας θα σας δώσει άλλο ένα λόγο για να είστε χαρούμενοι.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μεγάλη ένταση αλλά και τόλμη. Ζείτε στο έπακρο, κάνετε σχέδια για το μέλλον. Συζητήσεις και συναντήσεις σας βγάζουν από μια στείρα καθημερινότητα. Προσοχή όμως λίγο πριν τα Χριστούγεννα μετριάστε την παρορμητικότητά σας και μην τα βάζετε με άτομα εξουσίας γιατί μπορεί να διακόψετε μια συνεργασία ή να αποβεί μοιραίο για την καριέρα  σας ή ακόμα και την κοινωνική σας ανέλιξη. Κατεβάστε τους τόνους και μην βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ.  Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχετε τον Ερμή και τον Ήλιο συγχρόνως να είναι αρωγοί σε κάθε σχέδιο και στόχο σας. Σχεδιάστε πράγματα για το μέλλον και κάντε συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία. Την ημέρα των Χριστουγέννων δεν θα είστε μόνοι, αντιθέτως οι φίλοι θα είναι κοντά σας. Θα σας εκπλήξουν με τις προχωρημένες ιδέες και τα σχέδια τους. Τολμήστε να πρωτοτυπήσετε. Οι νέοι άνθρωποι θα είναι μια καλή παρέα για σας. Ο Κρόνος κι ο Δίας σας αναγκάζουν να κάνετε πράξη τους σχεδιασμούς σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ενώ όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο γενικά θεωρείτε ότι η περίοδος των γιορτών είναι μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Αν σκέφτεστε να αποδεσμευτείτε από κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους, αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε οικονομικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες. Το πάθος φυσικά δεν θα λείπει από τη ζωή σας.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν μπορεί να ξεφύγει εύκολα από την εσωτερική ένταση. Μην βλέπετε παντού “εχθρούς” και μην αγχώνεστε. Μπορεί να υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές. Εσείς όμως πρέπει να προσέχετε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, γιατί η ψυχολογία σας ή μία κρυφή επιθετική σας δράση γιατί μπορεί να χαλάσει μία προοπτική ή ένα στόχο σας. Περάστε τα Χριστούγεννα αποφεύγοντας τον πολύ κόσμο και τις αψυχολόγητες παρορμητικές κινήσεις και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Τα οικονομικά θα σας απασχολούν τις ημέρες των Χριστουγέννων εσάς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο. Συζητήσεις, γραφειοκρατικά θέματα και συμφωνίες θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Θα βρείτε λύσεις, ίσως ξαφνικά, που σας βοηθήσουν στο τέλος να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε σε ασφαλιστικά ταμεία, δάνεια, τράπεζες κτλ. Ανήμερα των Χριστουγέννων θα έχετε συμφωνίες αλλά και έξυπνες συζητήσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Έχετε την εύνοια από τους δύο μεγάλους δασκάλους για να αναδείξετε τις ικανότητές σας, να βρείτε καινούργιους στόχους και να ανοιχτείτε σε νέους “κόσμους”.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ήρεμη εβδομάδα, οι Άγιες μέρες θα είναι μια ανάσα ξεκούρασης και ηρεμίας. Η Αφροδίτη δείχνει ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις διέπονται από αρμονία την συγκεκριμένη περίοδο. Οι σχέσεις με τον/την σύντροφο της ζωή σας συμφιλιώνονται. Θα έχετε τη φροντίδα και τη συμπαράσταση από τους ανθρώπους που θεωρείτε σημαντικούς.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει αγωνιστική διάθεση για μια κοινή προσπάθεια σε εταιρεία σε σύλλογο ακόμα στη συμμετοχή σας σε μια παρέα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πρέπει να προσέξετε γιατί αν σε αυτές εμπλέκονται και οικονομικά θέματα ή υποχρεώσεις ίσως να οδηγήσει μια φιλική σχέση ή μια παρέα σε διάλυση. Θα θέλατε να περάσετε τις γιορτές με πολλούς ανθρώπους γύρω σας. Προσέξτε όμως τις παρορμητικές σας κινήσεις σε κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο. Ίσως οικονομικές εκκρεμότητες ή κληρονομικά θέματα πέσουν στο “τραπέζι” κι αυτό μπορεί να φέρει αναστάτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Για άλλη μια φορά, εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, εστιάζετε στον/στην σύντροφο ή τους συνεταίρους και συνεργάτες σας. Τα Χριστούγεννα θα είστε πλαισιωμένοι από αγαπημένα πρόσωπα. Ξαφνικά νέα και συναντήσεις θα είναι αυτό που θα σας φτιάξει την διάθεση. Οι ιδέες του συντρόφου σας θα είναι έξυπνες και ίσως σας “ταρακουνήσουν” βλέποντας πιο καθαρά τα πράγματα. Η σύνοδος του Κρόνου με το Δία στις αρχές της εβδομάδας επηρεάζει τους γεννημένους 22-23/6 περισσότερο απ’ ότι όλους τους άλλους.

Η πνευματική αναγέννηση είναι το ζητούμενο για το ερχόμενο διάστημα. Θα έχετε ευκαιρίες να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, αρκεί να βάλετε ένα πρόγραμμα ακόμα κι αν πιεστείτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσετε τα Χριστούγεννα με την οικογένεια σε μία όμορφη ατμόσφαιρα που πολύ πιθανόν να έχετε επιμεληθεί εσείς. Η σχέση σας με τα οικεία πρόσωπα θα είναι αρμονική, δεν έχετε παρά να την διαφυλάξετε.

Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας πρέπει να είναι προσεκτικό σε ότι αφορά τον/την σύντροφο αλλά και ένα συνεταιρισμό. Έκρυθμη θα είναι η κατάσταση σε συντροφικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο (ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες) Αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, αν δεν θέλετε να διαλύσετε μία κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και με την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας κάθε διαμάχη θα σας απομακρύνει από την συντροφική σχέση. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από εστίες σύγκρουσης, για να περάσετε πιο όμορφα την ημέρα των Χριστουγέννων. Συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας θα σας ηρεμήσουν και θα αισθανθείτε πιο ανάλαφρα, αλλά και εκεί μετριάστε τις αντιπαραθέσεις (μέρες που είναι).

ΛΕΩΝ.   Καθημερινά απλά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Έχετε να διεκπεραιώσετε αρκετές υποχρεώσεις σε ότι αφορά εργασιακά ή γραφειοκρατικά θέματα, οπότε εκεί δίνετε όλη σας την προσοχή. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες θα σας ξαφνιάσουν αλλά δεν είναι αρνητικές, ακόμα και την ημέρα τον Χριστουγέννων θα μιλάτε και θα έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις που πιθανόν να αφορούν την συμμετοχή σας σε μια κοινή προσπάθεια ή την μισθωτή εργασία. Συζητήσεις ή επισκέψεις για τσεκ απ υγείας είναι μέσα τις προδιαγραφές της εβδομάδας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσει την εβδομάδα των Χριστουγέννων πιο ανάλαφρα με χαρούμενες ασχολίες και πολύ συναίσθημα. Χαρείτε αυτές τις γιορτινές μέρες με δημιουργικές ασχολίες και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση. Θα δεχθείτε αγάπη από τους ερωτικούς συντρόφους και τα παιδιά.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, στις αρχές της εβδομάδας, πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία και τις εργασιακές σχέσεις. Είστε λίγο παράτολμοι σε ότι αφορά τις ιδέες και τις φιλοσοφικές σας προσεγγίσεις, μην λειτουργήσετε παρορμητικά ή έξω από τα καθιερωμένα, γιατί αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία ή την εργασία. Με χαμηλούς τόνους περάστε αυτές τις Άγιες Ημέρες, αποφεύγοντας να είστε ιδιαίτερα επικριτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες. Θα αισθάνεστε δημιουργικοί και δεν θα αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση. Επικεντρωμένοι σε ευχάριστες ασχολίες και συντροφιά με ευχάριστη παρέα. Τα παιδιά θα σας δίνουν χαρά με τα λόγια τους και πολύ πιθανόν να ακούσετε χαρμόσυνα νέα από μακριά που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα την ημέρα των Χριστουγέννων. Επίσης μπορεί κάποιο άτομο να εκφράσει τα αισθήματά του για εσάς από κει που δεν το περιμένατε. Ευχάριστες συναντήσεις, ακόμα και μετακινήσεις που ήταν εκτός προγράμματος.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα προτιμήσει να ασχοληθεί με το σπίτι. Θα θελήσετε να διακοσμήσετε και να ομορφύνετε το περιβάλλον σας. Θα περάσετε τα Χριστούγεννα  με την οικογένεια, τηρώντας τις παραδόσεις. Η αρμονία και οι χαμηλοί τόνοι θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει, γιατί οι συναισθηματικές εντάσεις δεν θα λείψουν. Στις αρχές της εβδομάδας θα υπάρχει μία ένταση διάχυτη που μπορεί να καταλήξει σε μία ακύρωση ενός δημιουργικού εγχειρήματος. Υποχρεώσεις και οικονομική ανασφάλεια μπορεί να είναι καταλυτικά για να σταματήσετε μία συναισθηματική σχέση. Προσοχή αν δεν θέλετε να διαλύσετε μία υπάρχουσα κατάσταση, αποφύγετε τις εντάσεις και “τα χτυπήματα κάτω από την μέση”. Η ζήλια

θα είναι κακός σύμβουλος αυτές τις μέρες. Τα Χριστούγεννα θα βρείτε τη ισορροπία που έχετε ανάγκη μέσα από την ανάλυση του εσωτερικούς σας κόσμου.

ΖΥΓΟΣ.  Οικογενειακές γιορτές προβλέπονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό που θα σας απασχολήσει είναι τα οικεία πρόσωπα, καθώς και ζητήματα που έχουν σχέση με ένα ακίνητο. Μπορεί να έχετε ξαφνικά νέα ή νέες ιδέες για την διευθέτηση οικογενειακών θεμάτων. Ευνοϊκή φαίνεται η εβδομάδα των Χριστουγέννων, αν είστε ήρεμοι και διαλεκτικοί με τους αγαπημένους σας. Καινούργιες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας σε όλα τα επίπεδα, ο Κρόνος θα βάλει τα θεμέλια για μια ερωτική σχέση ή μια δημιουργική προσπάθεια κι ο Δίας θα σας δίνει τις ευκαιρίες για να διαλέξετε και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πιο απελευθερωμένο από τις πλανητικές επιρροές. Τα Χριστούγεννα θα είναι ευχάριστα, αφού θα είστε πλαισιωμένοι από συγγενείς και φίλους. Ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις και εύνοια στη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει ακόμα προβλήματα με οικογενειακές υποθέσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Το θέμα είναι ότι υπάρχει διάχυτη ένταση που μπορεί να φτάσει τις ήδη δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του σπιτιού ή σε μία συγκατοίκηση στα άκρα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκρηκτικές καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στο τέλος μιας σχέσης ακόμα και μίας συνεργασίας, ειδικά αν πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Τα Χριστούγεννα επιχειρήστε να βάλετε τέρμα στις έντονες διενέξεις και ξεχάστε για λίγο τι σας χωρίζει με τους άλλους και  επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού θα είναι εστιασμένο στις σχέσεις του με το περιβάλλον. Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι στατική, πολλές συζητήσεις μετακινήσεις και επαφές με φίλους και συγγενείς δεν σας αφήσουν να βαρεθείτε. Αν ασχολείστε με το εμπόριο ή με την συγγραφή και τις δημόσιες σχέσεις θα έχετε έξυπνες ιδέες αλλά και εύνοια στο να διεκπεραιώνετε εύκολα και ξαφνικά (θα έλεγα) ότι έχει σχέση με επιμορφωτικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Τα Χριστούγεννα θα περάσετε όμορφα, αλλά με εκπλήξεις. Κάθε νέο που θα λαμβάνετε για μια συνεργασία ή μία συντροφική σχέση θα είναι ευχάριστο. Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει σε ότι αφορά την οικογένεια, ίσως ένα νέο μέλος σας φέρει την αρμονία μέσα στο σπίτι. Όμως θα φέρει και υποχρεώσεις σε ότι αφορά τον οικείο χώρο. Θα αλλάξει τον τρόπο που θα ζείτε σαν οικογένεια με την πάροδο του χρόνου, αυτό το διάστημα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί 24-25/10.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να δεχθεί την ηθική ικανοποίηση ή τα οικονομικά οφέλη σαν δώρο για τις γιορτές. Ουδέτερα αλλά όχι δύσκολα θα κυλήσουν οι μέρες αυτής της εβδομάδας. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι ότι θα πάρετε μία ανάσα στα οικονομικά, αλλά μπορεί να ξοδέψετε κιόλας για δώρα ή για κάτι που σας ευχαριστεί.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχει τις βιαστικές κινήσεις και τις εντάσεις. Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα λόγια σας ή κάποιες παρορμητικές κινήσεις, καλό θα είναι να παίρνετε το χρόνο σας ώστε να ηρεμήσετε. Οι εντάσεις στην καθημερινότητα ή το χώρο εργασίας μπορεί να φέρουν την διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης. Ίσως τα νεύρα σας είναι “τεντωμένα” κι αυτό επηρεάζει και την σωματική σας υγεία. Προσοχή σε μετακινήσεις. Μετριάστε τα ξεσπάσματα σε ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος π.χ. συγγενείς. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει καταλαγιάσει όλο αυτό και θα έχετε ανάγκη από ξεκούραση, ώστε να αποσυμφορηθεί η ένταση των προηγούμενων ημερών.

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο συνεχίζετε να εστιάζετε την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα. Η αντίληψη που έχετε και οι οικονομικές κινήσεις που κάνετε, χωρίς να το περιμένετε, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Ίσως να είναι πρωτοποριακές οι ιδέες σας και η ασχολία με την τεχνολογία να είναι η λύση έτσι ώστε να καταφέρετε συμφέρουσες συμφωνίες. Οι μέρες ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και το Σαββατοκύριακο σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Ο Κρόνος κι ο Δίας αλλάζουν το κλίμα στην επικοινωνία σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε τις γνώσεις και τις γνωριμίες σας, μην ξεχνάτε όμως ότι η μέθοδος είναι το “κουμπί” για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο δεκαήμερο σας και σας κάνει συμπαθείς στους γύρω σας, σας προσδίδει γοητεία που δύσκολα προσπερνά κανείς. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα είναι μία πολύ ερωτική περίοδος για σας, δεν έχετε παρά να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που σας ευχαριστούν.

Το τρίτο δεκαήμερο διεκδικεί με παράτολμο τρόπο. Ενώ φαινόταν ότι είστε κερδισμένοι στις διεκδικήσεις σας, αυτή την εβδομάδα πρέπει να βάλετε φρένο και να κάνετε πίσω. Όχι γιατί σταματήσατε να διεκδικείτε στον έρωτα ή στα σχέδια σας για δημιουργία, αλλά γιατί θα “σκοντάψετε” σε ανυπέρβλητα εμπόδια που μπορεί να σας κοστίσουν και οικονομικά αλλά και ηθικά. Είναι ακατάλληλη περίοδος για οικονομικά ανοίγματα, πιθανόν να υπάρχουν μυστικές ή υπόγειες ενέργειες από άλλους ή από εσάς του ίδιους, που θα θίξουν ή θα βάλουν τέλος στα σχέδια σας. Έχετε το περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα να ανασυνταχθείτε και να κάνετε ένα απολογισμό που θα σας ανακουφίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει τον Ήλιο που σας κάνει πρωταγωνιστές (χρόνια πολλά!). Είστε από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας σε ότι αφορά την επικοινωνία γιατί δεν θα είναι μόνο ότι είστε πολύ κοινωνικοί αλλά θα έχετε και καταπληκτικές ιδέες. Ίσως να είναι περισσότερο πρωτοποριακές από ότι το συνηθίζετε, όμως θα ξαφνιαστείτε κι εσείς ακόμα με την ανταπόκριση που θα έχουν. Δημιουργικά σχέδια μπορεί να προχωρήσουν αλλά και ξαφνικά νέα με συναισθηματικό ενδιαφέρον θα σας εκπλήξουν. Τα Χριστούγεννα θα είναι μέρα εκπλήξεων, που αν και Αιγόκεροι, θα σας εξιτάρουν. Ο Κρόνος και ο Δίας μαζί επηρεάζουν έντονα στην καινούργια τους θέση, τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου. Μέσα από τις ευκαιρίες που σας δίνονται πρέπει να επιλέξετε το σωστό σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς σπατάλες και με την αίσθηση ότι όλα μπορεί να χαθούν αν δεν υπάρχει ο σωστός προγραμματισμός.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα κινηθεί τις μέρες των γιορτών πιο άνετα, γιατί καμία όψη δεν το επηρεάζει άμεσα. Έχετε μία τάση να είστε εσωστρεφείς και μάλλον θα θέλατε να περάσετε ήσυχα τις παραμονές και τα Χριστούγεννα. Δεν μπορείτε εύκολα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας γι’ αυτό παραμένετε στο παρασκήνιο. Μην μελαγχολείτε και μην απογοητεύστε από κρυφούς ανεκπλήρωτους έρωτες, ίσως η μελαγχολία να οφείλετε στις γιορτινές μέρες.

Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει εντάσεις και πιέσεις από την οικογένεια. Όμως στις αρχές της εβδομάδας όλα αυτά θα ενταθούν και ίσως υπάρξουν ρήξεις που δεν οφείλονται σε κάτι νέο που θα περάσει σύντομα, αλλά από παλιά μαζεμένα απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Ίσως οι γιορτές μεγεθύνουν το χάσμα και φτάνουν στο σημείο να ξεκαθαριστούν μια και καλή οι διαφορές. Προσοχή σε ατυχήματα στο σπίτι και σε ότι αφορά ζημιές που θα σας ταλαιπωρήσουν. Προσπαθήστε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχετε γεφυρώσει τα χάσματα ή να έχετε διακόψει τις “γέφυρες” ώστε να κάνετε έναν “απολογισμό” και να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Άλλωστε εσείς είστε αυτοί που, με την επίδραση του Πλούτωνα, αλλάζετε ριζικά την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του. Αυτή την εβδομάδα, ενώ είστε πιο πολύ δέκτες,  λαμβάνετε τις ειδήσεις, τα μηνύματα και σκέφτεστε πως θα τα αξιοποιήσετε. Όσο και να θέλετε την ησυχία σας, θα έχετε εκπλήξεις από άτομα της οικογένειας που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τα σχέδια σας στο προσεχές μέλλον. Τα Χριστούγεννα μπορεί να ακούσετε μυστικά που θα σας εκπλήξουν ή ακόμα και κουτσομπολιά που θα σας λύσουν κάποιες απορίες. Ο Κρόνος και ο Δίας σε σύνοδο επηρεάζουν όλο τον κόσμο αλλά πολύ περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Πραγματικά ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει στη ζωή σας, ο Δίας θα δίνει τις ευκαιρίες να αναπτυχτείτε κι ο Κρόνος σας δίνει τους στόχους αλλά και τις δοκιμασίες για να πετύχετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ κοινωνικό αυτό το διάστημα. Τις γιορτινές μέρες θα  καταλάβετε πόσο σας αγαπούν και σας εκτιμούν οι παρέες σας και γενικά οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε και ακολουθείτε μια κοινή πορεία. Τα Χριστούγεννα δύσκολο να μείνετε μόνοι, αφού οι ομοϊδεάτες σας με οποιοδήποτε τρόπο θα εκφράσουν την συμπάθεια τους.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είναι προσεκτικό γιατί δεν θα αποφύγει τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πρέπει να φροντίσετε να αποφεύγετε τις βιαστικές  κινήσεις και τις επιθέσεις σε γραπτό και προφορικό λόγο. Αυτό σημαίνει  ότι κι εσείς μπορεί να δεχθείτε έντονη (κακόβουλη) κριτική από τους άλλους. Το θέμα είναι ότι όλο αυτό θα επιφέρει τη διακοπή κάποιων σχέσεων από το περιβάλλον σας. Έχετε από καιρό υποψίες ότι υπάρχουν κρυφές δράσεις, τώρα ίσως επιβεβαιωθούν κάποιες απ’ αυτές. Προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε δολιοφθορές. Κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τις κινήσεις που δεν αποδεικνύουν την ψυχραιμία σας, θα καταφέρετε να έχετε το λιγότερο δυνατό κόστος. Τα Χριστούγεννα προτιμήστε να τα κάνετε σε κλειστό κύκλο με την οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο ασχολείται  περισσότερο με την κοινωνική του ζωή.  Η επικοινωνία με φίλους παρέες και άτομα που λειτουργείτε από κοινού για ένα κοινό σκοπό, σας αποσπούν το ενδιαφέρον. Ξαφνικά νέα, συναντήσεις όπως και έξυπνες λύσεις σας κρατούν σε εγρήγορση. Την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση. Ακόμα και ανήμερα θα είστε πλαισιωμένοι με ανθρώπους που θα σας “βομβαρδίζουν” με ιδέες, και έξυπνες ιδέες, που μπορεί να αφορούν την επικοινωνία και την τεχνολογία. Συμφωνίες για κοινές δράσεις. Τα Χριστούγεννα ένα είναι σίγουρο, δεν θα βαρεθείτε, αντίθετα θα έχετε συνεχείς εκπλήξεις. Ο Κρόνος και ο Δίας σε σύνοδο επηρεάζουν εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου και σας ωθούν να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των άλλων, να βοηθήσετε και να καταλάβετε τις αδυναμίες τους. Όλο αυτό απαιτεί φυσικά και την δική σας ψυχική δύναμη, δεν έχετε παρά να το αποδείξετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα “σκαμπανεβάσματα” αφού δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν άμεσα. Εύνοια σε επαγγελματικά θέματα καθώς και βοήθεια για να κάνετε πράξη τους στόχους σας. Χριστούγεννα με έντονη την αίσθηση ότι αυτά που θέλετε θα τα καταφέρετε. Μεγάλοι άνθρωποι στην ηλικία ή με κύρος και εξουσία σας συμπαθούν αν όχι κάτι περισσότερο…

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει την παρόρμηση του σε ότι αφορά τα οικονομικά. Πριν τα Χριστούγεννα η εμπλοκή σας σε μία κοινή δράση μπορεί να περάσει δοκιμασίες από οικονομικά ή ηθικά θέματα, πράγμα που σας προβληματίζει. Αν αισθανθείτε ότι θίγεστε θα προτιμήσετε να αποχωρήσετε από μία παρέα, ένα σύλλογο κτλ. Ίσως και η δική σας έντονη απαίτηση σε οικονομικά θέματα να διαλύσει μια κοινωνική σχέση. Αν υπάρχουν μυστικές κινήσεις από φίλους, παρέες ακόμα κι εταιρείες (που συμμετέχετε) και καταπατούν τα οικονομικά και ηθικά σας συμφέροντα, τότε οι σχέσεις σας θα διακοπούν. Τα Χριστούγεννα όλα αυτά θα έχουν καταλαγιάσει και θα προτιμήσετε να περάσετε την ημέρα με την οικογένεια σας.                          

Σχετικά